måndag 10 januari 2011

Vad blir det för mat?


Idag bjuds det på en riktig kalasklassiker från min uppväxt.
Sallad på ris, tonfisk, purjo, paprikapickles & ärter (+ majs).
Mmm, gott.

8 kommentarer:

Petra sa...

Ser så fräscht ut. Smaklig måltid.

Kram

Camillas dagar sa...

Mmm, gott! Och nyttigt dessutom. Jag måste verkligen ta tag i våra matvanor igen.
Kram!

Alexandra sa...

Å gud. Fick craving efter den där tallriken...

Hoppas allt går bra för dig och magen! //a

Omentjej sa...

Petra: Tack, gott var det! Kram!

Camilla: Mm, supergott & lättast i världen att göra. Kram!

Alex: Tack! Det gör det! Kram!

S sa...

Åh, precis det där åt vi också när jag var yngre. På sommaren brukar jag plocka upp den igen!

Sen fanns det någon italiensk dressing kommer jag ihåg, som jag dränkte salladen i. Lite som en vinägrett var den.

Åsså baguetter med extrasaltat Bregott på.

Nu blev jag DÖDSHUNGRIG!

Omentjej sa...

S: Ja jag vet precis vilken dressing du menar, det är den enda salladsdressing på flaska som jag har gillat. Haha, hoppas du är mätt nu.

S sa...

Ja, men vad hände med den dressingen?? Det finns en ny, men den är ju LÅNGT ifrån lika god.

Omentjej sa...

S: Allt som varit bra gör de om och säger "nytt bättre recept" - fast det är ju aldrig bättre, man köpte ju just den produkten för att den var som man ville ha den. Hm!