söndag 1 mars 2015

Blogg100, då kör vi!

Jag började skriva den här bloggen hösten 2008. Det är min andra blogg, men den första som jag började med när bloggandet var alldeles nytt och jag knappt hade fattat vad det var finns inte kvar.

Mitt första inlägg 2008 handlade om vinprovning på jobbet. Sedan dess har jag bland annat köpt hus, gift mig, fött två barn & sent omsider även tagit körkort. Stort och smått under 6,5 år.

Sedan jag fick barn har bloggandet minskat. Jag vill men det blir inte av.
Därför hakar jag nu på blogg100 i förhoppning om att bli sporrad att komma tillbaka till ett regelbundet bloggande även efter dessa 100 dagar.3 kommentarer:

IngelaMolly sa...

Jag är så glad att du är med! :-) Det är svårt att hitta tiden med två småttingar, glöm inte att det räcker med några rader, en länk eller liknande. När man väl sitter där och ska skriva brukar det lossna, det svåra är att veta vad man ska skriva om, tycker jag.
Kram
Ingela

Omentjej sa...

IngrlaMolly: Ja det här blir verkligen en sporre! Jag har ofta idéer om vad jag ska skriva, men de kommer alltid när jag gör något annat. När jag sedan får tillfälle är det som att det blir mig övermäktigt att få ned de där tankarna.
Jag känner redan hur blogglusten fått sig ett rejält uppsving! :)
Kram!!

Camillas dagar sa...

Åh så roligt! :D
Jag känner mig lite off med bloggen för tillfället, men jag har ju också hållt på lääänge. Tog bort min första tyvärr, så de 2-3 första åren finns inte kvar längre.