onsdag 4 mars 2015

Föräldragrupp 2

I vår stadsdel erbjuds man föräldragrupp även när man har barn sedan tidigare. Jättekul tycker jag! Idag var första träffen och vi var fem mammor som dök upp med varsin bebis. Kalle var äldst med sina fem månader och den yngsta var 3 månader. 

Vi hade träff med BVC-Lena från 9.30 till 10.30 men vi hade så mycket att prata om att vi blev kvar drygt en timme till. Väldigt trevligt och jag ser fram emot nästa gång.

Jag har inget behov av att umgås, men när det serveras träffar på neutral mark med personer i samma situation är det väldigt enkelt och kul att delta tycker jag. :)

På väg hem somnade lilleman gott i sin vagn och han sover fortfarande. Jag har passat på att vila. Kalle är kvällspigg vilket gör att jag oftast inte somnar förrän vid midnatt eller senare. Imorse fick jag gå upp extra tidigt eftersom jag skulle gå till träffen direkt från dagis, måste ju hinna göra mig själv i ordning. :D

Hur som helst, nu är det dags att gå till dagis igen och hämta Fia. Dagarna går fort.


3 kommentarer:

Frida sa...

Sjysst med föräldragrupp! Jag hade stor glädje av min, minns jag!

Omentjej sa...

Frida: Ja det är kalas! Miss u babe, vi ses väl i påsk hoppas jag! :)

Anonym sa...

Härligt med föräldragrupp. Här erbjuds bara vid första barnet och med de mammorna som var med när Alexis var en plutt kändes så långt ifrån mig vad gäller personligheter att även om vi alla var i samma situation så kändes varje samtal så svårt att starta. Och jag har inte svårt för att prata med folk. Men vi klickade inte.
Hade gärna blivit erbjuden en ny när Novalie kom. Just för att det är trevligt att kunna identifiera sig med likasinnade.

Och vad lika syskonen är! :D