Mmmmmm, vilken rabarberpaj jag gjorde igår!
Det var tamejtusan den godaste jag gjort!
Lite socker och mycket kanel på rabarbern.
Smuldeg bestående av 1½ del fiberberikade havregryn
och en del grahamsmjöl. En näve grovhackad mandel,
en skvätt linfrön och ett gäng solrosfrön.
Lite socker och en hög kanel även i degen.
225 grader så den blev riktigt mörk och alla nötter/frön
blev rostade. Vaniljsås till förstås.
Oj oj oj. Hela pajen blev uppäten fast den var stor. :D
4 kommentarer:
Det är ett recept jag minsann kommer att använda, minus nötter då, för en anafylaktisk chock är inget att eftersträva ;)
MIss M: Du kommer inte ångra dig!! Men - Ånej, är du nötallergiker?? Det vore min värsta allergimardröm, det + pälsdjursallergi.
Det där lät ju nyttigt! När blev paj nyttigt.
S: hehe, I know, hur bra som helst, då kan man äta hela med gott samvete... ;)
Skicka en kommentar