torsdag 1 september 2011

One down, one more to go...

Yes! Första läkarbesöket för dagen avklarat och tro det eller ej men Fia sov hela tiden! Puh! Jag var lite nervös innan faktiskt, och vi var där prick halv (fick vänta 20 min).

Jag fick beröm! Som gjord för att föda barn sa min BM. :D Jag väger två kilo mindre än vid inskrivningen, livmodern är mindre än innan jag blev gravid, stygnen har läkt fint och tja... allt är bra. :) Kul att få se journalen också, jag krystade i 27 minuter, eller ja, jag hade krystvärkar under den tidsperioden, men det hann nog bara bli 5 sådana. Jag förstår fortfarande inte varför hon jagade på mig under förlossningen (kanske för att jag var så trött) men jag fick för mig att det var väldigt trögt eftersom hon sa att jag måste ta i för kung och fosterland när värkarna kom så sällan... Hade jag fått ta det lite lugnare kanske jag inte behövt sys öht?

Jaja, det spelar ingen roll, jag hade en otroligt lätt förlossning verkar det som (det var jobbigare innan med alla pinvärkar) och barn nr 2 kommer förmodligen bara ramla ut (peppar peppar).

Just ja, jag var så nyfiken på hur mycket jag blödde. Ynka 300 ml sammanlagt. Fint så.

2 kommentarer:

Fifi sa...

Oj, vad lite du blödde! och vad skönt att allt såg så bra ut!

Omentjej sa...

Fifi: Ja det var ju nästan ingenting! Vet ju hur du hade det din stackare.
Jag gick till både neonatal och BB efter förlossningen och det var de förvånade över, men jag kände mig väldigt pigg efteråt.