onsdag 28 september 2011

Awardlista

Hurra, jag fick en fin lista/award av finaste Fraidi!

1. Varför började du blogga? Jag startade en blogg i bloggtidens begynnelse som jag snart gav upp, minns inte ens vad den hette. Men så fick jag för mig att det vore kul att börja om, jag har ju alltid älskat att skriva och jag gör det för min egen skull. Att sen andra finner nöje i att läsa är ju fantastiskt roligt!

2. Vilka bloggar följer du? Alla i länklistan längst ned (plus några jag inte lagt till än) följer jag regelbundet, den högra listan innehåller dessutom bloggar jag följer mer sporadiskt.

3. Vilka favoritfärger har du? Jag gillar färg, trots att jag har väldigt vitt hemma. Rött är en särskild favorit, som accentfärg både inrednings- och klädmässigt. Blått är nog den dominerande färgen i min garderob. Gult och grönt är en trevlig kombo tycker jag, då kan man få höra att man ser ut som en tussilago! :)

4. Vilka favoritfilmer har du? Jag kan aldrig svara på favoritfilmsfrågan eftersom det finns så oerhört många bra filmer. Några älsklingar är iaf. Romeo & Julia från 1968, Dagboken, Den röda nejlikan från 1982, Amadeus, Te med Mussolini... man skulle kunna säga att min ultimata film är en kostymfilm som är ett romantiskt drama med inslag av tragedi. Lugna filmer tycker jag om.

5. Vilket land drömmer du om att besöka? Oj, det är väl en del, men faktiskt inte alla. Topp tre av länder jag inte varit i men gärna skulle besöka är: Nya Zeeland, Australien och Japan.

2 kommentarer:

killmamman sa...

Nya Zeeland och Japan är helt klart på min resetopplista också!

Omentjej sa...

killmamman: Japan på våren med alla blommande körsbärsträd, det är en dröm!