onsdag 27 januari 2016

Smygtitt på Oona + lite shopping


Igår var vi på ultraljud igen. Det skulle ha varit idag men de verkar dubbelboka rätt friskt så vi fick byta dag. Vi var ju egentligen bara där för att mäta men vi fick några små glimtar. Jag vet inte hur bra det syns för andra men det man ser är nedre delen av Oonas ansikte. Mitt i bilden ser man, nerifrån, haka, mun och näsa. :) 

Oona är alltså vad Sofia har bestämt att bebisen ska heta. Kalle hette ju Olga (O-lga, inte Å-lga) innan han kom ut och visade sig vara en kille.
Hej hej Oona!
I fredags var vi ner på stan och handlade lite på Polarns rea. Fia fick en klänning. Oona fick ett par bodys och ett par byxor.

Kalle drog storvinsten, till honom hittade jag ett par Kavatskor jag suktat efter. Så himla snygga! Extra kul eftersom han är precis galen i skor.

I princip all snö har smält bort på ett par dagar. Från -20 till +7. Sofia tog sina vinterkängor igår, jag tänkte inte så mycket på det mer än ett flyktigt "det går nog bra". Det gjorde det inte. Jag har aldrig varit med om ett par så dyngsura kängor. Ojoj.

Jag somnade och vaknade med huvudvärk. Illamående och lite ont i magen. Foglossning. Tröttheten som aldrig ger sig. På mammafronten inget vidare alltså. 
Roligare var att vi hittade Fias första kalasinbjudan från en dagiskompis i brevlådan igår. :)

3 kommentarer:

Fifi sa...

Vad kul med en titt på Oona!

Camillas dagar sa...

Ni vet att det blir en kille, med tanke på mini-killkläderna?! Hoppas att inte Fia får välja namn. ;)
Kram!

Omentjej sa...

Fifi: Kul med en annorlunda UL-bild, jag trodde inte ens vi skulle få någon den här gången (detta var från ett UL som ingår i tillväxtstudien jag är med i)

Camilla: Haha, nej vi har inte kollat vad det är för sort. Jag kunde bara inte låta bli POP-kläderna på rean. :) Haha, vi är lite fascinerade över var hon får allt ifrån. :D Kram!