måndag 1 februari 2016

Hej februari!

Januari svepte förbi fortare än jag hann förstå. Från mildväder till iskyla till mildväder igen.
Från långledig familjetid till jobb & dagis igen.
För mig var januari en trött månad, men ingen tråkig månad.

Nu ska jag vara föräldraledig en månad till och sedan ska jag tillbaka till jobbet. Det är med blandade känslor eftersom jag snart går hem igen. Jag ser fram emot det, men samtidigt vet jag att jag kommer ha svårt att ge allt den tid jag är tillbaka. Jag ska göra mitt bästa. :) 


Den lilla gossen har varit lite kinkig på sistone, inte ätit så bra osv. Han har, vid 16 månaders ålder, fortfarande bara fyra tänder uppe och fyra tänder nere. Det är dock knöligt i munnen och finns vissa tecken på att det är på gång. Jag hade jätteont när jag fick mina visdomständer i 20-årsåldern så jag har full förståelse för om det är jobbigt för di små.


I lördags var det dags för kalas, första kalaset som Fia var bjuden på till en kompis utanför familjen. Hon var superpeppad, vi hade hittat frostpapper till paketet och hon fick ha sina glitterstrumpor. Total succé. Jag lämnade henne kl. 14 och hämtade kl. 16 och alla inblandade var supernöjda. Barnen (många sådana, respekt till föräldrarna!) hade haft så kul att de inte hade hunnit med någon av lekarna de hade tänkt ordna. :) 

Igår ville Fia hem till grannen och leka. När maken skulle hämta ville hon inte följa med och grannen frågade om hon fick stanna på middag. Yes, såklart! Vi fick en jättelugn em/kväll och Fia hade superkul. Win win.

Nu ser jag fram emot fredagens besök hos barnmorskan, jag vill veta vad jag har för värden. :)

2 kommentarer:

Fifi sa...

Fia blir verkligen mer och mer lik dig!
Förstår att det känns konstigt att gå tillbaka till jobbet igen, särskilt som du snart ska gå hem igen! Ibland kan jag känna att jag har svårt att verkligen fokusera på jobbet, för jag har ju nåt mycket viktigare jag vill tänka på nu.

Malin sa...

Ja, det har verkligen pendlat i väder och kyla i januari!