tisdag 23 augusti 2011

Hängigt

Jädra bacill!
Vi tog i alla fall en promenad, men jag känner mig
förfärligt opigg. Igår kom snuvan fast den är än så
länge väldigt försynt, tack och lov.

Jag har lust att baka, men ingen lust att sätta igång
med det... Äh, jag vilar lite så kanske jag bli peppad.

2 kommentarer:

Smakbitar sa...

Usch! Aldrig roligt att vara sjuk och särskilt inte med en liten vid sidan av. Hoppas du får vila lite mellan varven i alla fall.

Ja du, det här med amningen blev inte alls som jag ville. Vi har tyvär fått lägga ner det på inrådan av både familj och bvc, då både jag och Malte började må riktigt dåligt utav det :( Hela stressen över att det inte kom någon mjölk och se lilla Malte ligga och kämpa för glatta livet gjorde att mammahjärtat brände och sved rikigt ordentligt. Jag fick förklarat för mig på bvc att då Malte var en så pass stor kille redan då han föddes, krävde han mycket mat från början. Då det aldrig kom igång ordentligt blev hela matkarusellen en ond cirkel.
Vi är glada över att det finns ett så bra komplement som ersättning, men jag hoppas verkligen att det ska bli skilnad nästa gång och att jag då ska kunna helamma nr 2.

Visst är det en otrolig känsla man har till sitt barn. Det hade jag aldrig kunnat förstå innan :) Men fy farao vad trött man är. Hur har ni det om nätterna? Sover din lilla tjeja bra när hon väl sover, eller vill hon åka i famnen hela tiden? Min lilla kille somnar nästan aldid hos mig, men så fort jag lägger ner honom så vaknar han upp och visar ganska snart sitt missnöje. Då är det bara att börja om från början :/. Tack och lov sover han bra om nätterna, så man åtminstonde får tre-fyra timmar i sträck :)

Oj vad det här blev långt! Kul att kunna dela lite erfarenhet från en annan nybliven mamma och Allt tack vare tekniken. Heja det :)
Kram kram

Omentjej sa...

Smakbitar: Ja det är toppen med bloggandet! Har även skapat konto på familjeliv och där kan man hitta svar på det mesta!

Vad trist att det inte funkade med amningen, men det går säkert bättre nästa gång. Ersättning är toppen och det finns en hel del fördelar med det också! :)

Fia sover väldigt olika. Tre nätter på raken sov hon 6 timmar i sträck, men det hör till undantagen. 3-4 timmar är max annars. Hon är väldigt vaken och aktiv. Somnar gör hon helst i någons famn och man måste oftast vänta tills hon sover ganska djupt innan man kan lägga ner henne.

Kram!!