onsdag 22 februari 2012

Återbesök KK & myomeländet

Det är nästan ett år sedan jag opererade bort det där fula myomet i magen, en rackare på ca 10 cm i diameter. Allt gick bra och de sydde fint (fast ärret töjdes ju med magen förstås).

Vid återbesöket i mars förra året fick vi höra att jag har ett till och att det skulle kollas upp ett halvår efter att jag fått mitt barn. Det var en himla tur att min älskade D var med på det där besöket för jag har helt förträngt detta. Han har påmint mig flera gånger men eftersom jag inte har något som helst minne av att det blev sagt så glömmer jag det igen.

Men nu så, nu är nytt återbesök bokat. Hoppas eländet försvann när Fia kom. Nu vet jag ju i alla fall att det inte är något farligt, men jag slipper gärna både ingrepp och andra ev. metoder för att ta bort det (har hört talas om simulerat klimakterium för att "döda" myomen och det låter faktiskt inte jätteskoj).

4 kommentarer:

Lisa sa...

Vad är myomen för nåt? Som cysta? Hur som helst så låter det inte alls roligt, så jag håller alla tummar och tår för att den har försvunnit!

Camilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Camilla sa...

Håller tummarna för att det där eländet har försvunnit nu!
Kram!

Omentjej sa...

Lisa: yes, det är cystor som är jättevanliga och oftast inte ställer till besvär men de kan göra det svårare att få barn och man kan få ont, osv. :)

Camilla: ja det tror jag, kram!