tisdag 12 april 2016

Lite shopping

Vi har aldrig känt något behov av att köpa något vrålåk till vagn. När Fia skulle födas tittade vi knappt på nya vagnar (frågan är om vi gjorde det öht?) för när vi fick erbjudande om att köpa en Brio av en kompis slog vi till direkt. Vi gav 1500 spänn och har använt den till både Fia och Kalle.

Nu kände vi dock att vi kommer att behöva en syskonvagn och efter lång bevakning av blocket mm. åkte vi ut och rekade nya vagnar. Nu kom vi fram till att vi skulle ha en Bugaboo donkey duo för den verkade så överlägset lätt att fälla ihop osv. Men så var Daniel i lekparken igår och passade på att intervjua ett par mammor med olika vagnar, haha. Båda rekommenderade en Babyjogger City Mini Double GT (!!) och denna gång velade vi inte så länge. Samma kväll var vagnen beställd och idag fick vi den levererad. Vi har inte packat upp den än men så här ser den ut i alla fall: 
 Inte den snyggaste vagnen i världen kanske men tydligen superlätt att vika ihop och tar minst plats i bagaget. Vi ska såklart ha en liggdel på den ena sidan. 

Kalle har fått nya kläder också. :) Kunde inte motstå denna parkas från Zara. Gummerad, så Daniel kallar den regnjacka, men min plan är att han får ha den som finjacka. I höst. Den är lite stor nu.
Han fick en skjorta och en supermjuk tröja från Zara också. Till Oona har jag köpt en randig body (minns inte märket) i stl 44. Jag tyckte det var lika bra då stl 50 har varit jättestort på både Fia och Kalle när de var nyfödda. Fia lånade tom. plagg i stl 38 av Tyra och till Kalle köpte jag flera plagg i stl 44. De vägde över 3 kg båda två men har varit små i kroppen.


Snart (imorgon?) ska jag berätta om vår underbara söndag med blåsippspromenad & griskultingar. :)


Inga kommentarer: