tisdag 27 oktober 2015

Höstlov

Man vet att man inte har skolbarn när man kommer till dagis och inte fattar varför när fröken säger att det nästan inte är några barn där idag. Va? Jaha, höstlov!!

Ändå träffade jag min höstlovslediga systerdotter igår. Noll koppling. Har sovit för lite och hela den här dagen har varit en stor huvudvärksdimma.  Verkade hur som helst mysigt med en liten grupp och Fias dagisbästis var där så allt var frid och fröjd.

När Kalle tog sin tupplur låg jag under mitt täcke och tänkte att det inte fanns en chans att jag skulle kunna komma iväg på mötet som jag hade sagt att jag skulle försöka vara med på.

När det var 25 min kvar bestämde jag mig för att det fanns det visst. Jag var osminkad och byxlös, Kalle behövde ny blöja och andra kläder, vagnen låg i garaget och på jobbet är det numera p-automat. Tar ca 10 min att åka dit. Jag kom fem min. sent. Ingen aning om hur jag hann faktiskt. Jag hade tom. fått på mig parfym och packat matsäck till Kalle.

Lunchade med syrran, handlade på Ica, hämtade Fia och hoppades på en lugn em. 

Fia var på sitt allra påhittigaste humör när vi kom hem. Hon har klättrat på bänkar, bord, soffor och fönsterbrädor. Efter att ha slängt alla soffkuddar/dynor på golvet kom Kalle på att han kunde klättra upp och ställa sig på fönsterbrädan och rycka i handtagen till fönstren. Hej huvudvärken... 
Det var bara början på alla påhitt. Nu har allting lugnat ned sig och Daniel har kommit hem, tom. huvudvärken är mindre pulserande.

Tidigt i säng, nya tag imorgon.

1 kommentar:

Camillas dagar sa...

Heeej! Skrattar då jag läser. :) Hoppas att resten av veckan blir lugnare hos er.
Kram!!!