söndag 8 februari 2015

Nöjd med helgen!

Igår var jag, mamma & Kalle på en liten shoppingtur. Jag köpte lite smått & gott (bl.a. ett indiskt tyg, och stickor (ja det är sant, jag ska sticka!). Bäst av allt var en klänning som jag först gick förbi, men sedan såg på en skyltdocka i ett hörn. En liten pärla från 60-talet, svart med chockrosa detaljer i absolut toppskick. Yay, är så himla glad!
Pärlan!
Fia började förresten dagen hos mormor & morfar. Efter fredagens shoppingtur till Maxi skulle vi släppa av mamma och då ville Fia följa med in och sova över. Okej! Daniel var iväg på annat så jag och Kalle hade myskväll för oss själva. :)  På spåret såg vi igår i stället (mkt viktigt).
Idag åkte vi på pysseldag (båda barnen var med) och därifrån direkt på hockeymatch. Som tur var följde storkusinerna med, tur för de kunde hjälpa mig hålla koll på Fia som, som vanligt, var överallt. Jag fick amma mitt under matchen & det hade varit lite jobbigt att springa efter henne då... 
Makens lag vann och jag är så glad att vi äntligen kom iväg på en match, det var ett tag sedan.

När jag skulle skjutsa hem kusinerna hade det börjat snöa. Massor. Efter en helg med strålande sol.
Jag har lagt ut två klänningar till försäljning i en Fb-grupp för vintagekläder. Äntligen, det har jag tänkt göra sedan jag gick med för ett år sedan. Hoppas bara någon vill köpa!

Himla mysig och bra helg måste jag säga. Och stickningen jag börjat med ska bli en filt är det tänkt. Jag återkommer med rapport om hur det går...

2 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Mysigt! Jättefin och Emmig klänning! Ingen fredag utan "På spåret", men är det bara jag som tycker att frågorna blir svårare och svårare för varje säsong?!
Kram!

Frida sa...

Låter som en supermysig helg. Och vilken fin klänning!