lördag 6 september 2014

Karpaltunnelsyndrom & frisörbesök

I tisdags fick jag komma till arbetsterapeut för mina händer och det var helt fantastiskt vilken service! Ingen väntetid alls. Några snabba frågor, lite koll av händerna, sedan ett konstaterande att visst är det karpaltunnelsyndrom och så langade hon fram kompressionshandskar (kan jag ha dygnet runt, men de är varma!) och skenor att ha på nätterna. Allt var gratis och jag behöver inte göra något mer, hon kontaktar nämligen mig efter ca fyra veckor för att fråga hur det gått. Wow!
Redan första natten med skenorna sov jag mycket bättre. Hon frågade om jag hade vaknat av att det gjort ont/domnat men jag kunde inte svara på det, jag har ju vaknat mycket men trodde inte det var därför. Nu inser jag att det nog varit mycket så.

Igår hamnade vi spontant hos vår frisör Maja. Vi var på tur med mina föräldrar och de skulle klippa sig och då passade vi på att fråga om hon hann med Fia. Yes! Maja fick tom. sätta en tofs i håret och hon blev så himla fin. Klart hon skulle göra grimaser när jag fotade men hon är ju söt ändå. :)

Medan vi fyra var där kom min andra syrra med Fias kusin (de skulle också klippa sig). När så mamma skulle boka ny tid satte Maja av en hel eftermiddag åt oss, så får vi se vilka som behöver klippa sig då. Haha, det är inte första gången vi är där halva släkten samtidigt. Jag kommer aldrig ihåg att ringa själv så mamma brukar ändå få boka åt både mig och Fia. 

Nu: dags för ärenden efter en lugn och skön morgon.


2 kommentarer:

IngelaMolly sa...

Hoppas nu det känns och blir bättre❤️
Så underbart med en familjefrisör☺️
Tack för dina snälla ord, de värmde ända in i själen ska du vete❤️
Kram ingela

Camillas dagar sa...

Åh, så söt hon är!!!
Skönt att du fått hjälp med dina domnade händer, låter jobbigt annars.
Men nu börjar det verkligen närma sig för dig! Så spännande!!!
Kram!