söndag 29 september 2013

Denna helg alltså, dötrist och tråkig och... inte så himla underbar.

Fredag fm: dubbel körlektion. Jodå, det märktes att jag kört mycket och att jag var ovan vid bilen (fick många anmärkningar på mina häftiga inbromsningar men samtidigt förstod han att det berodde på bilens var ny). Det som är kvar är finslipning av vissa punkter som vi behöver göra.
Jaja, kändes väldigt skönt efteråt.

Jag belönade mig genom att handla på Kicks. Med diverse rabatter fick jag mineralpuder, max masterpiece mascara och bb-borste för 319 kr.

Fredag kväll: jobbade med bokslutet... kul kväll.

Lördag: Daniel till Stokholm vid 8. Fia och jag hade mysigt, men det var regnigt och Fia var svår med maten (vilket hon aldrig är) och hon sov så länge på dagen att hon var vaken till 23 el. 23.30.

Söndag: Trodde kanske att Fia skulle sova längre på morgonen. Nix. Idag har alla i familjen varit trötta och lite griniga. Jag fortsatte med bokslutet och fastnade på en grej. Bestämde mig för att lämna över ändå eftersom jag vet att iaf. ena revisorn är väldigt ivrig på att få pärmen. Nu har jag gått åtminstone 5-6 gånger och ringt på men ingen är hemma. Gah. Har gett upp för idag.

Denna helg får falla i glömska. Stressad och sur och irriterad har jag varit. Trist.

2 kommentarer:

Fifi sa...

Trist! Hoppas du har en skön kväll nu iaf!

Omentjej sa...

Fifi: Tack, det hade jag! :)