söndag 20 mars 2016

Sjukskriven

I torsdags var jag hos barnmorskan igen för akupunktur. Jag fick onda sammandragningar/förvärkar medan jag var där och hon såg rejält bekymrad ut. Efter en hög frågor sa hon åt mig att vila och att jag ska sjukskriva mig en vecka. Om jag får regelbundna sammandragningar måste jag ringa förlossningen. Hon var orolig att något är på väg att sätta igång (och jag har ju själv känt lite så den senaste tiden). 

Det var jätteskönt att hon tog mig på allvar även om det blev lite abrupt.

Hur som helst har det känts bättre när jag fått vila. Igår var dock en testdag med ärenden och stort kalas, det var ett stresstest som gav negativt utslag på magen.

Hur det blir efter denna vecka vet jag inte, jag ska till barnmorskan igen på måndag så jag antar att vi utvärderar då. Hon pratade om deltidssjukskrivning men då måste jag träffa läkare först.

Det var i alla fall jättemysigt igår då vi hade gemensamt firande av make & syster som båda fyllt år. Libanesisk mat och musikquiz. :)

Just ja, vi har ju en stackars liten sjukling här hemma också. Kalle har feber, rejäl hosta och rinnande ögon/näsa/mun. Antar att det är förkylning i kombination med att flera nya kindtänder kommer. Stackarn. Häromkvällen hade han 39,9 och kvällen efter 39,7 graders feber. Byxorna har börjat hänga  ordentligt i baken för att han inte äter något. Men han kämpar på och blir lite piggare för varje dag.

2 kommentarer:

Fifi sa...

Usch då! Hoppas det hjälper med vila! Och att du verkligen kan vila ordentligt i veckan <3

Camillas dagar sa...

Krya på dig fina Emma. Glad påsk!
Kram!