söndag 6 mars 2016

Första arbetsveckan + kalashelg avklarad

Att börja jobba igen... Kan sammanfatta så här:
- kul
- skönt att bara behöva tänka på sig själv på morgonen & under dagen
- jobbigare än jag hade tänkt mig

Jag blev satt i lite akutjobb direkt pga sjuk kollega & de första två dagarna ägnade jag nästan enbart åt det, dvs. en del av mina gamla arbetsuppgifter. Eller ja, första dagen fick jag såklart till stor del ägna åt obligatoriskt teknikstrul. 

Tisdag åkte jag bara hem och hämtade familjen, sen var det treårskalas för barnens kusin Vera.

Onsdag fick jag väldigt ont i magen på jobbet. Hade ont hela kvällen. När jag lagt mig började jag hosta och fick sedan kräkas. :/ Torsdag morgon hade jag tid hos barnmorskan för akupunktur. Blev svimfärdig där. Vi pratade om att jag hade haft så ont och hon såg lite bekymrad ut och nämnde att vi kanske får diskutera möjlighet till sjukskrivning om det fortsätter. Men vi tar en dag i taget sa vi. 

Resten av torsdagen mådde jag tokigt illa. Kräktes flera gånger. Vid lunch gav jag upp, åkte hem och bäddade ner mig i sängen där jag låg hela eftermiddagen med ont och illamående.

Fredag morgon kändes det bättre och jag åkte till jobbet, klarade hela dagen riktigt bra och vips var första (fyradagars...) jobbveckan avklarad. Puh. Känns bra att vara igång men det var inte helt optimalt att dra igång på heltid i vecka 30. :)

Igår var det kalasdag. Först var Fia på kalas som två dagiskompisar ordnade och sedan kom Daniels familj och uppvaktade honom. Födelsedagsbarnet hade själv lagat en fantastiskt god köttgryta och efter den blev det köpefika pga hann/orkade inte baka. Mysigt var det hur som helst.

Så kom söndagen och vi har bara hängt idag. Superlugn dag ända till tretiden då Fia började leka med grannpojken. Först här, sen hos dem, sen kom de tillbaka med en annan grannpojke och hans pappa. Strax därefter kom min syster med sina två tjejer. Haha, snacka om fullt hus. :D Men det var jättekul.

Nu är det lugnt igen och det är dags att ladda för ny jobbvecka. På onsdag ska jag på akupunktur samt lite mätning av mage mm. annars är det nog ganska tomt i kalendern.


1 kommentar:

Camillas dagar sa...

Åh, stackars dig! Vilken tråkig jobbstart. Hoppas att du mår bättre nu.
Kram!