tisdag 12 augusti 2014

Ljuva svalka/regn/energi!

Jag upprepar mig visst, jag hade helt glömt att jag redan skrivit om mina krämpor. A ja, gravid och senil.

Hur som helst, bara för att jag gnällde har jag mått mycket bättre idag. Ingen skillnad i händerna, men stor skillnad i mitt bäcken! Igår låg jag i sängen nästan hela em/kvällen, idag har jag städat, lagat mat, tvättat osv. 

Men det var kanske omställningen som mattade ut oss, Fia somnade t.ex. kl. 17 igår och sov till 07 imorse.

Idag klarade jag cykelturen till & från jobbet utan regn, men det har regnat på em och det kommer ljuvliga svala vindar. Jag älskar't. Hösten är nystart på ett helt annat sätt än nyår. Jag får en massa inspiration och längtar efter träning. jag har anmält mig till gravidvattengympa (hoppas det blir full grupp så vi får komma igång) och nästa vecka kommer klasserna på mitt träningsställe igång igen. Äntligen är min inspiratör Angelica tillbaka och jag ska försöka hänga med på yogaklasserna. 

Jag längtar också efter att kunna ha vanliga kläder. Att kunna röra mig lättare. 
Men först ska den lilla filuren bli klar och komma ut. :)

En sak till: längtar ny dator, denna går knappt att skriva på, fördröjning på alla bokstäver. Argh.

3 kommentarer:

Käthes Mode sa...

Skönt när det inte är så varmt!

Camillas dagar sa...

Det är underbart nu tycker jag! Mycket hellre att man får bylsa på sig lite än att svettas konstant. Jag är ju också lite extra varm nu p g a sköldkörteln och sommaren har varit riktigt jobbig tycker jag. Jag trodde _aldrig_ att det skulle bli mer höstigt ute... men äntligen!
Kram och hoppas att du får fortsätta må bra nu ända fram tills det är dags. :)

Moa sa...

Å jag minns den där otympligheten, den är inte avundsvärd :) Var typ överlycklig efter att bebis kommit ut över att kunna böja mig ner normalt och plocka upp saker från golvet istället för att behöva dansa limbo varje gång :)