måndag 11 augusti 2014

Krämpor

Jag gick in i vecka 34 igår och nu har jag, tror jag, 46 dagar kvar.
Krämporna börjar smyga sig på. Har haft problem med händerna några dagar, ja hela förra veckan åtminstone. Fingrar har domnat på nätterna och de senaste dagarna har jag haft värk i fingrarna hela tiden. Jag har även tappat styrka i armarna sedan flera veckor tillbaka (inte kopplat ihop det med händerna förrän nu och kanske finns ingen koppling).

Hur som helst, idag var det dags för besök hos barnmorskan. Karpaltunnelsyndrom. Trist. Idag har jag även haft knasigt ont i bäckenet. Knappt kunnat gå. När jag skulle hämta Fia från dagis skulle hon naturligtvis springa ifrån mig så att jag lyckades bli arg inför en ny fröken. Pinsamt, men hon var jättesnäll och förstående och hjälpte mig att få hem trollungen. 

När vi kommit hem och ritat en stund lade vi oss i sängen och läste. Fia somnade och var omöjlig att väcka (sover än, somnade 17 och nu är kl. 19.40) och jag själv slumrade också till. Det tar på krafterna att vara tillbaka på jobb/dagis.

Regnet kom idag till mångas glädje, tack och lov att det kom på brandområdet!
Gjorde inget alls att det även kom på mig, har längtat efter regn.

Nu tror jag att det får bli sängen igen och fortsatt läsning av "Hämnden", spänning av Reginald Hill.

3 kommentarer:

Fifi sa...

Men usch, hoppas du slipper fler krämpor!

Jessica Norfelt sa...

Hej!
Jag tänkte inge lite hopp om framtiden. Hoppas jag! :)
Under min senaste graviditet hade jag också problem med domningar och särskilt på nätterna. Vaknade och hade ont så jag grät. Men det försvann när bebisen väl var ute så det gör det för hoppningsvis för dig också. Kram!!

Omentjej sa...

Fifi: tack! Känns lite bättre idag, iaf. i mitt bäcken!

Jessica: Åh vad skönt att höra, klart du ger mig hopp! :) Kram!!