lördag 8 februari 2014

Operationsjournal

Via mina vårdkontakter gjorde jag äntligen slag i saken och beställde min journal för operationen av mitt myom. Det tog mindre än en vecka att få journalen och jag fick betala 69 kr för fem sidor. 

Väldigt intressant läsning måste jag säga! Tack och lov för google måste jag också säga, för det är en himla massa nya ord att lära sig: unilateral SOE, salpingooforektomi, hyaliniserat leiomyom, myxoid degeneration osv. 

Så här i efterhand var det jobbigt att läsa detta: "Informerad om att risken för missfall är större ju senare i graviditeten man opererar.". Vi skulle till ju till New York, jag blev chockad eftersom allt hände så snabbt, bestämde att vi skulle resa och ångrade mig på kvällen. Då var det för sent, det gick inte att komma i kontakt med någon. Med facit i hand gick det ju bra och jag slapp ha en decimeterstor klump i magen. 

1 kommentar:

Camillas dagar sa...

Hm... 69:-! Här är allt under 10 sidor gratis. Spännande och lite läskigt att läsa sin egen op-berättelse. Tur att det gick bra med allt. Minns att jag var lite orolig för dig då.
Kram!