söndag 16 februari 2014

30-årsfest i storstan

Igår tog vi tåget till Stockholm. Jag hade inte sminkat mig, det var bra för det vräkte ned snöblandat regn i alla riktningar. Iskallt, blåsigt, blött. Blygrått.

Men mysigt ändå, vi traskade runt, såg en kändis (Kristin Kaspersen), shoppade lite, och skulle just vila en stund på hotellet när vi insåg att det bara var 25 minuter till vi skulle äta och jag skulle hinna byta om och sminka mig. Tur man är rutinerad. :D

Vi åt gott på Pressklubben (blinier med löjrom, risoni med spenat och crème brûlée) och sen traskade vi till Oscarsteatern och gick på galenskaparna och after shaves 30-årsfest. Hög nostalgifaktor och många skratt under första akten, lite mindre så under resten av föreställningen.

Imorse såg vi sammandrag av damstafetten och jag grät när jag såg Kallas upphämtning. Coolt. Grymt imponerande! Vi fick checka ut sent så efter långfrukost gick vi upp på rummet och såg herrarnas stafett. Även den grymt imponerande, men såklart inte lika spännande. :)

Lilltrollet har vi saknat hela tiden, hon har haft fullt upp med att showa för sina barnvakter och hänga med storkusinen. Nu är vi trötta och mosiga men vilken supermysig helg vi haft! Idag väcktes vi av solen (gick dock snart i moln) men det har varit ganska ljust idag, fåglarna sjunger vår och det är massor av blommor på väg upp i våra rabatter!

1 kommentar:

Fifi sa...

Kul att komma iväg så där!