måndag 1 juni 2015

Mors dag!

Allra finaste presenten på mors dag (ja, jag fick flera!) var en teckning som Sofia ritat till mig. Jag hade önskat en teckning av hela familjen och sedan helt glömt detta. 

Blev alldeles tårögd när jag rullade ut teckningen.
Det är jag som är den långa, nummer två. Pappa till vänster. Fia efter mig och sist Kalle som är ett "boxtroll" (favoritfilmen just nu).


Vi skulle haft picknick på Ängsö men pga kyla & regn hade vi den på golvet i vardagsrummet istället. Mysigt det med!

Jag åkte på en liten egen tur och köpte present till min mamma (blå hortensior) och passade på att kika in på barnaffären som ligger granne med blomaffären. Jag har ett tag tänkt köpa ny haklapp till Kalle & nu lyxade jag till det med en från Eloide details, Den var stor och mjuk och himla fin. 
Bild från eloidedetails.se
Eftersom Kalle fick en present fick även Fia en, det är ju tack vare dem jag får bli firad på mors dag. Fia fick klistermärken och det är ju kanske den bästa present man kan ge henne just nu. Dock klistrade hon fast kaniner framför Kalles öron och blev väldigt arg när jag tog bort dem...

Kalle förresten, honom hittade jag uppepå stereon med glasdörren stängd. Vi har alltså ett skåp som han klättrat in i, upp på playstation och vidare upp på stereon. Den ena dörren är borttagen (pga gick sönder), men den andra sitter alltså framför stereon. Hjälp. Vilka klätterungar vi har. 

A ja, nu ska jag lägga mig efter en intensiv, regnig & härlig helg. :)

1 kommentar:

Camillas dagar sa...

Vilken mysig teckning, det är alltid roligast att få något hemgjort eller egenhändigt ritat... eller blommor som plockats. Mina bonusbarn har firar mig en del under åren, vilken jag är glad över så klart.
Hoppas att vi får finare väder snart!
Kram!