tisdag 16 december 2014

Lucia, gran och massor av kärlek!

I fyra år har vi haft en egen liten Lucia nu. I fyra år har dessutom samma luciakrona fått tjänstgöra. Himla bra köp! :) Vi köpte faktiskt en ny i år, med batteridrivna ljus, men den var alldeles för stor.

I torsdags morse var det luciafirande på dagis, klockan 7.00 var vi där och jag grät såklart för att det var så fint. Älskade lilla Fia! Personalen bad oss att inte ta kort på hela gruppen och att om man ändå gjorde det inte publicera gruppbilder på nätet. Jag tog ingen, men hoppas att vi kanske får en som fröknarna tagit. 
2014

2013

2012

2011
I söndags bet vi i det sura äpplet och åkte till stans mest deprimerande ställe: stora köpcentret.
Hur det nu var känns det skönt efteråt. Fia fick sushi, jag kunde bocka av några personer till på julklappslistan och vi införskaffade julgran. Två stycken skulle vi ha och vi hittade rätt direkt! Härligt!

På em. var till mina föräldrar och fikade och sedan stannade Fia kvar. I går morse följde hon med mormor till vävstugan där jag & Kalle hämtade henne. Sedan hade vi en jättemysig dag i det väldigt omysiga vädret. Harmonisk och fylld av en massa kärlek. "Jag älskar dig itte-ittemycket mamma!" 
(Itte = Jätte)

Idag är himlen blå och luften frisk och allt känns fint!

2 kommentarer:

IngelaMolly sa...

Hon är verkligen söt som socker! Visst blir man stolt över de små liven? <3
Kram
Ingela

Anonym sa...

Ja, det var ett bra inköp när den har kunnat användas så pass länge!
Det är så mysigt med lussefirande på förskolan :)

Men nu är julen över för fort går det!