fredag 6 december 2013

Snön yr och vinden viner

Lite mysigt är det allt med detta ruskväder, här där det håller en ok nivå alltså. Jag passade på att inviga min nya långa dunjacka idag.

I söndags hade vi adventsfika, supermysigt. Jag bakade och fotade och hade tänkt lägga upp bilder här. Jaja, en annan dag tänker jag hela tiden... :)

I onsdags var vi på julfest med jobbet, sista jobbfesten tillsammans för mig och Daniel innan han byter jobb. Det var så det började... med jobbfesterna. Vi satt alltid och pratade, sen började vi ordna fester tillsammans och till slut så insåg vi att det var meningen att vi skulle vara tillsammans helt och hållet. :)

Jag har klippt mig (det var första gången jag hade bokat en ny tid direkt när jag var hos frisören!Annars väntar jag alltid och det är därför det kan gå ett halvår mellan gångerna...). Hon toppade bara, inget nytt spännande.

Jag har tänkt ut julklappar till alla, har planer för det mesta som återstår innan jul, försöker att inte stressa upp mig för jag vill inte hamna i det där hålet igen. Och än så länge mår jag bra.

Snart: På spåret. Jippi! (Eller Kippis som Fia säger i stället)




1 kommentar:

Camilla sa...

Låter som att du mår bra igen. Skönt att höra! :)
Här töar det i dag och jag blir lite deppig. Vill ha vinter jag! :)
Kram kram!