torsdag 20 oktober 2016

Dagisbyte, sjukstuga & Maltestatus

Dagarna går i rasande fart. Det blir inte så mycket gjort, de liksom rusar förbi ändå. 

Efter två månader på sitt första dagis fick Kalle plats på Fias dagis, det som var vårt förstaval. Jag blev både glad och ledsen över beskedet, ja jag grät faktiskt när jag tänkte på att han skulle sluta och säga hejdå till personalen som varit så gullig. Daniel fick följa med och hämta sista dagen och vi kramades och lämnade varsin orkidé och ett tackkort. 
Den här veckan har han skolats in på sin nya avdelning och det har gått suveränt bra. Daniel var med första dagen. Igår var jag och Malte med utomhus, sen gick vi hem. Idag var ingen alls med.
 Fia kom springande igår när vi var ute. Hon är så lycklig över att Kalle börjat på hennes dagis nu. :)

Idag är Fia sjuk. Hostar och skräller, orkade knappt ta sig hem när vi hämtat Kalle på dagis. Ont i öronen. Efter en stor gråtattack och alvedon kröp hon ned i sängen och somnade nästan på en gång. Hon sov även på fm. Efter en hel del sjukdagar när hon nyss börjat på dagis har hon knappt varit sjuk vad jag kan minnas.

Malte har hunnit bli 4 månader. Han är världens goaste bebis, nöjd och glad för det mesta. I lördags hittade han sina fötter och igår började han ta sig fram liggande på mage. Ojoj.
6,4 kg och 62 cm lång i tisdags
Malte var för övrigt med oss (fyra tjejer) på pysselhelg i stugan förra helgen. Jag hann inte pyssla så mycket men en kökshandduk blev klar i alla fall. 

Inga kommentarer: