tisdag 1 december 2015

Kalenderpyssel och foglossning

Den här graviditeten so far har gått i en rasande fart. Jag gick in i vecka 17 idag (enligt mina egna beräkningar). Det är snart halvvägs! Hjälp. Men hur som helst: hittills har jag mått illa nästan varje dag. Det har blivit bättre men fortfarande lite varje dag. Än så länge väger jag mindre än när jag blev gravid. 

Förutom illamåendet har jag nog mått ganska bra. Trött har jag såklart varit men det har också blivit bättre. I söndags började dock... foglossningen! 
Ajajaj.

Foglossning slapp jag (helt?) med Fia, hade till och från ganska rejäl sådan med Kalle och nu har alltså smällt till. Ack ack.

Hur som helst, 1 december idag! Jag har två egna kalendrar: en triss och en Frost choklad (bara för att Fia ska få kartongen att pyssla med sen). 

 Fia får kalenderfrossa. Choklad-, tv- och paketkalender. Fast tv-kalendern är en familjegrej eftersom jag & Daniel nog är de som är mest exalterade. Fia gillade den, vilket tydligen inte alla barn gör om man ska tro sociala medier. Det är första året som hon ser tv-kalendern.

Mycket pyssel, men ganska mysigt. Första året jag gör detta dock. :)
Jag har hittat en webradiokanal som bara kör klassisk (gammal amerikansk) julmusik och den har gått varm, det är Sinatra, Crosby & den stilen. 

Dessutom njuter jag av mina (glesa) julblommor. Och snö har vi fått. Rätt fint med december ändå.


2 kommentarer:

Fifi sa...

Usch, vad jobbigt med foglossningen! Hoppas den inte blir värre.

Camillas dagar sa...

Krya på dig! Jobbigt att ha ont.