tisdag 11 juni 2013

En helg med mycket att fira

Studenten i fredags. Jag fick gråtklump i halsen när jag hörde dem. Min student är fortfarande en av de bästa dagarna i mitt liv. Vi firade sommaren med jordgubbar och glass.

I lördags var det så dags för dop! Fias yngsta kusin döptes i vår vackra domkyrka. Snart är det ett år sedan vårt bröllop och vi vandrade gången fram till altaret. Det stod några damer där och de tyckte vi såg så nykära ut att de trodde vi hade bröllopet framför oss. :)

Dopet var vackert, lilla V var ledsen men jag tror hon grät mindre av all skön musik.
Jag fick äran att vara en av hennes tre faddrar.
På samma dag fyllde även V:s mormor och farmor år så vi hade en hel massa anledningar att fira.

Söndagen kom så mitt efterlängtade åskväder även om det var i mesigaste laget. Vi höll oss inne, läste och hurrade över att våra stackars växter äntligen fick lite vatten (ja jo, man kan ju vattna själv också...). Jag & mamma hann kolla en stund på Maddes bröllop (ja, vi spelade in) och sen var vi iväg till goda vänner på middag.

Igår och idag har jag haft mycket intensiva dagar på jobbet och nu är jag så trött att jag... ja jag är trött helt enkelt. Dessutom har jag träningsvärk.

Igår fick vi en utmaning på yogan, att lära oss gå från kråkan till clownen till huvudstående och sen tillbaka igen i ett svep. Vi har ett tag på oss, wish me luck.


(Alla bilder från yoga.se)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hjälp! Det där ser ju fullkomligt omöjligt ut! Tur att inte du och jag går på yoga tillsammans, vi skulle nog få för mkt skrattattacker för de övningarna :-)
Kram, Mellan

Camillas dagar sa...

Grattis till uppdraget att bli fadder. Det är en mycket fint gåva att få bli fadder tycker jag.
Hoppas att yogan gick bra. ;)
Kram!