torsdag 21 januari 2010

Kan man få njuta av sin semla?

Hur säger man det här utan att det blir fel då?
- Om chefen bjuder på semla, kan man då inte bara äta och njuta?
Varför måste majoriteten ursäkta sig själva? ”Jag tränade igår”,
”Jag ska träna idag”, ”Jag tar bara en halv” osv.

Alla tyckte ju det var supergott, varför inte kommentera det i stället?
Träning är alla tiders bra, men släpp kraven i 10 minuter. Snälla?

8 kommentarer:

Miss M sa...

Jag håller med! Känns så trist när någon tagit sig tid att fixa något mysigt och när de flesta inte ens orkar uppskatta det! Dåligt! Antar att du Emma som är en livsnjutare hade vett att njuta =)
KRAM

Frida sa...

Jag säger faktiskt nej tack ibland, för att här är det fika flera gånger i veckan, och det är för mycket för mig. Men jag brukar försöka tacka nej så diskret som möjligt, utan att ge de andra dåligt samvete. Det handlar inte om nån annan än mig själv, och att jag inte mår bra av att äta för mycket sötsaker. Fast i kväll ska jag äta tårta och fira makens födelsedag.

Petra sa...

Jag vet, men jag tycker inte om Semla så jag tackar gärna nej. Men de vet om det så jag får en torr bulle istället som jag hellre äter. Annars hade jag skrapat bort grädden och ätit resten. Man skall uppskatta när folk fixar och donar. Kram

Omentjej sa...

Alla: Ja, grejen är ju att alla ville ha, men ändå måste de sitta och ursäkta sig. Jag tar inte heller alltid när det bjuds & jag pillade bort en hel del grädde igår, men utan att kommentera. =D Och ja, jag njöt!! Kram på er!

Miss M sa...

*S* inser att jag precis pratade emot mig själv då jag vägrade kladdkakan på jobbet *hmm*
Ah, man är ju bara människa ;)

Linda sa...

Haller med till 100%! Ibland vill man ju bara njuta liksom....man lever ju bara en gang, iallafall kommer vi bara ihag den har gangen...
Det daliga samvetet har ju alldeles for stor del av folks tankar redan ;))
Kram
Linda

S sa...

Amen!

Omentjej sa...

Miss M: men du ville ju inte ha, det är en annan sak. Det är när man vill ha, tar men ÄNDÅ ska hålla på & ursäkta sig som jag blir lite trött. =) Kram!

Linda: Ja verkligen!! Kram!

S: =)