tisdag 8 mars 2011

Bullar i ugnen

Daniel önskade sig hembakta semlor och det är klart
han ska få det. Lite bleka blev de kanske men med
tanke på att jag aldrig gjort semlor tidigare och dessutom
var tvungen att dela minska receptet till 1/4 så känner
jag mig rätt nöjd. De luktar precis rätt och känns
härligt fluffiga.

Vi hade bara hela kardemummakärnor... (varför?),
men då fick morteln komma fram ur skåpet. Kul för den! ;)
Mitt mål är att baka lite mer inför lördagens familjefika.

3 kommentarer:

  1. Ser finfina ut, jag kommer genast över! Förresten blir det mycket godare med nymalen kardemumma, så det var bara bra att ni bara hade kardemummakärnor!

    SvaraRadera
  2. Ser goda ut. Tycker bättre om de än när de förvandlas till semlor.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Frida: Välkommen! De blev riktigt goda och fluffiga! Mums! :)

    Petra: Ja egentligen är det godare med bara bullarna! :) Kram

    SvaraRadera

Hej, vad kul att just du hälsar på och skriver en rad!